Organizator usług cateringowych

Z usług cateringowych korzystają zarówno firmy, jak i osoby prywatne, dlatego ważne jest aby do każdego z klientów trafiła odpowiednia oferta. Chcesz wiedzieć jak organizować usługi cateringowe oraz jak wygląda prawidłowa obsługa klienta? Zapraszamy na kurs!

Na szkoleniu dowiesz się między innymi:

  • jakie są rodzaje cateringu i typy bufetów,
  • jak powinna przebiegać organizacja imprezy okolicznościowej przed jej rozpoczęciem oraz w trakcie, a także jakie obowiązki należą do koordynatora cateringu po jej zakończeniu,
  • jak korzystać z usług firm zewnętrznych,
  • jak przygotować dokumentację imprez (kalkulacje, umowy, menu, rozliczenia).

Termin szkolenia: I kwartał 2018 roku, I kwartał 2019 roku

W programie: 48 h (6 dni)

Grupa: 15 osób

Opłata: 185 zł/os. dla osób niekorzystających z noclegów

233 zł/os. dla osób korzystających z noclegów

Dofinansowanie kursów obejmuje:

- udział w pełnym programie kursu (w tym poczęstunek: kawa, herbata, lunch),

- noclegi i wyżywienie,

- materiały dydaktyczne,

- opłatę za egzamin Izby Gospodarczej Hotelarstwa Polskiego.

 

Integralną częścią naszych szkoleń są indywidualne i grupowe spotkania z doradcą zawodowym. Kursy zakończą się egzaminem zewnętrznym certyfikowanym przez Izbę Gospodarczą Hotelarstwa Polskiego.

 

POBIERZ PROGRAM SZKOLENIA

Dodatkowe informacje